Mika Ranta on siirtynyt järjestössä rivijäsenen statukselle

Soldiers of Odin järjestön perustaja Mika Ranta on siirtynyt järjestössämme rivijäsenen statukselle.
Syynä vetäytymiseen johtavasta asemasta ovat mm. perheen ruuhkavuodet. Perhe vaatii työssäkäyvältä isännältä aikaa ja panostusta. Mika on käyttänyt elämästään kolme vuotta S.O.O. järjestölle, joten kiitetään miestä ja suodaan hänelle oikeus vetäytyä ja katsoa sivusta, kun uudet hartiat ottavat johtajan vastuun kannettavakseen. Vetäytymis päätökseen vaikutti myös toistuvat oikeuskäsittelyt, joissa tällä “mielettömyyden aikakaudelle” langetetaan kovennettuja rangaistuksia vedoten kansallismielisen järjestön johtajan rooliin.

Mikan viesti 11.6.2018:

“On aika puhaltaa uusia tuulia Soldiers of Odinin purjeisiin ja S.O.O perustajana ilmoitankin seuraavaa: Olen perustanut Soldiers Of Odinin ja ollut aina mukana kehittämässä sitä mut nyt tahdon jättäytyä pois päätösten tekemisestä ja seurata rivimiehenä soon kehittymistä mielenkiinnolla enkä vaikuttaa sen kehittämiseen perustajana. Niin sanottuna luojana suotakoon minulle oikeus vetää vähän henkeä ja nauttia sadon hedelmistä ja samalla antaa mahdollisuus paremmalle sadolle tulevaisuudessa. Tiedän että tämä on oikea päätös ja saan varmasti olla tekemistänne päätöksistä ylpeä. Mä luotan teihin kaikkiin. Poistun päällystö ryhmistä tällä päivämäärällä hyvillä mielillä ja luovutan johtoasemani jatkajille, joiden tiedän johtavan järjestöä vankalla otteella. Kohti voittoa U.W.S”

Soldiers of Odin järjestö jatkaa kasvun ja kehityksen tiellä – tule mukaan rakentamaan parempaa Suomea!
Kiitos Mikalle esimerkillisestä työstä ja uhrauksista, mitä olet Suomen ja suomalaisten eteen tehnyt. Jatketaan eteenpäin!

Terveisin, tuntematon sotilas.

2 comments

  • Harri Kortekangas on 16.9.2018 at 03:35
  • Reply

  Onnea perheelle.

  • Harri Kortekangas on 16.9.2018 at 03:42
  • Reply

  Minä en pidä siitä, että isänmaani nimi on tänä päivänä ennemminkin sumalia kuin Suomi. Tehdään tästä maasta kunnallinen esi-isiemme muistoa kunnioittaen. Heitä jotka rakensivat tämän maan selkänahastaan repien ja puolustivat omaansa vaikka kirveellä varustautuneena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.