Oulussa 26.01.2019 järjestetään kansallismielinen mielenosoitus.

Kansallismielisten liittouma järjestää Oulussa mielenosoituksen lauantaina 26.01.2019. Tapahtuma järjestetään vastalauseena huonolle maahanmuuttopolitiikalle ja Oulussa tapahtuneelle pedofiiliaallolle.

Mielenosoitus alkaa Oulun Rotuaarilla 26.01.2019 kello 15:00 alkaen ja Soldiers Of Odin osallistuu myös mielenosoitukseen.

3 comments

  • M1993 on 14.2.2019 at 03:27
  • Reply

  Täytyy sanoa että hienoa, ja toivottavasti saatte mahdollisimman paljon porukkaa kasaan! Olen ensikuussa tulossa täältä 500km päästä elämäni ensimmäistä kertaa Ouluun, toivottavasti kaupunki ei ole täysin rikollisten maahantulijoiden valloittama. Ajankohtani ei nyt osunut yksiin jotta olisin nähnyt/voinut osallistua mielenosoitukseenne.

  Olen järkyttyneenä “saanut” seurata miten löysästi suomen viranomaiset suhtautuvat tähän rappioon joka kohtaa kansaamme, ja sen lisäksi saanut järkyttyä miten jotkun hämmentyneet kansalaiset kärsivät “tukholman syndromasta” ja jopa puolustavat meitä kohtaan väärintekeviä muukalaisia, vaikka me olemme ottaneet heidät liiankin avosylin vastaan – palkaksi olemme suomalaiset saaneet väkivaltaa ja kiittämättömyyttä.

  En kuulu mihinkään järjestöihin tai ääriliikkeisiin, mutta ihan yksilönä olen huolestunut koko Euroopan tilanteesta.

  • M1993 on 14.2.2019 at 03:41
  • Reply

  Korjaus aijempaan viestiin: Huomasin vasta viestin jälkeen että kyseinen marssi oli siis JO järjestetty, joten kommenttini siitä että toivottavasti saatte porukkaa meni vähän mönkään. Hätiköivänä otin huomioon vain tuon 26pv ja ajattelin automaattisesti että tässä kuussa. No eise mitään, toivottavasti marssi oli onnistunut – en juurikaan seuraa facebookia joten yritin seurata toimintaanne näiden sivujen kautta.

  On muuten ikävää kuinka monet mediat kuten Iltalehti pyrkii mustamaalaamaan teidän järjestöänne, asiat esitetään selkeästi puolueellisessa valossa… Ja yllätys yllätys kommentointi on monesti pois käytöstä Iltalehden sivuilla ilmeisesti ettei kukaan pääse kertomaan neutraalimpaa näkökulmaa.

 1. Haluaisin Liittyä soldiers of odin Joensuuhun koska itse asun Liperissä ja auto tällä hetkellä seisontavakutuksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.