Tuen osoitus PVL:lle

Soldiers of Odin järjestö tukee Pohjoismaista vastarintaliikettä ja tuomitsee poliisihallituksen toimet liikkeen lakkauttamiseksi puhtaasti poliittiseksi ajojahdiksi. Todellinen syy kielto-oikeudenkäynnille on Vastarintaliikkeen harjoittama vahva poliittinen järjestäytyminen globalismia, pakkomonikulttuurisuutta sekä EU-liittovaltio kehitystä ajavia tahoja vastaan.

Turun hovioikeus totesi: ”hyvien tapojen vastaisuus ei ole laissa tarkasti määriteltävissä, vaan se saa sisältönsä kunkin ajan oikeus- ja moraalikäsityksistä. Toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”

Mielestämme vastarintaliike on tarvittava vastavoima tämän ajan oikeus – ja moraalikäsitystä halventaville pakkomonikulttuurin lobbaajille, haittamaahanmuuttajille, kansallisomaisuuden hävittäjille ja liittovaltiota tavoittelevalle epäisänmaalliselle rahaeliitille – joiden toiminta on rikollisuutta vertaansa vailla.

2 comments

  • Kalle Mehtonen on 2.10.2018 at 04:32
  • Reply

  Tuen osoitus PVL ryhmittymälle gaisteluun sananvapauden ja isänmaan säilyttämisen eteen tehtävässä työssänne jota kunnialka teette .En hyväksy törkeää “kaksois-standardin “käyttöä jota “valtaeliitti” ja Poliisihallitus tekee isänmaallisia kohtaan järjestäen.Isänmaan pettruien joukko kuuluisi itse tuomiolle kaikesta petturuudesta mitä omaa kansaa kohtaan tehneet ja tekee edelleen,henkilöt,ryhmät yms sellaiset jotka vieraan vallan edustajat laittavat etusijoille verraten omaan kansaan on maanpettureita mielestäni !

   • Sami Koskinen on 3.12.2018 at 18:25
   • Reply

   Muuttaisi Suomesta nykytilanteen takia, mutta muualla matut mellastaa vieläkin enemmän

Leave a Reply

Your email address will not be published.