maalis 13

Matkalla seinään.

Euroopan valtiot ovat ajautumassa massamaahanmuuton aiheuttamaan sekasortoon.
Joidenkin valtioiden kohdalla voidaan kysyä, ovatko ne jo menetettyjä alueita. Kriisin syvyys vaihtelee suoraan verrannollisesti suhteessa tulijoiden määrään. Heikoimmassa asemassa ovat maat, jotka aloittivat yhteiskunnallisen kokeilun, jonka todellisuutta ei kyetty hahmottamaan. Esimerkiksi naapurimme Ruotsi on tilanteessa, jossa yhteiskunta on romahtamassa ja ratkaisuja ei edes uskalleta ajatella.
Me Suomessa näemme mihin kehitys johtaa. Esimerkit ovat karmeita. Pöyristyttävää massarikollisuutta ja terrorismia. Kantaväestö köyhtyy samaan aikaan ja menettää myös sosiaaliturvansa. Me näemme sen ja joka päivä yhä useampi myöntää, olemme matkalla täyttä vauhtia seinään.
Hullujen juna, on aika vetää hätäjarrusta, seurauksista välittämättä, ei odoteta sitä viimeistä rysäystä.
Kaikki muistavat ne kaapatut lentokoneet jotka lennettiin seinään. Viimeisen koneen matkustajat nousivat kapinaan, heidän avullaan ei murhata ketään. Meidän on aika tehdä päätös, näemme minne olemme matkalla, nyt pysäytetään hullujen juna.

Jätä kommentti

soldiers-of-odin