Associates

Associates jäsenet (jatkossa AC-jäsenet) ovat yhdistyksemme kannattajajäseniä, joita ei velvoiteta samanlaiseen aktiivisuustasoon kuin varsinaisia katupartiojäseniä.

AC-jäsenyys sopii ihmisille, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta osallistua aktiiviseen toimintaan. AC jäsenyys on myös kevyempi tapa liittyä järjestöön, ja mikäli innostut olemaan aktiivinen, voit myöhemmin nousta varsinaiseksi jäseneksi.

Jos olet kansallismielinen ihminen ja haluat liittyä isänmaalliseen kansalaisjärjestöön, joka tekee asioita fyysisesti eikä tarjoa pelkkää netissä uhoamista, niin tämä on sinulle sopiva tapa toteuttaa aatettasi.

Soldiers of Odin on erinomainen pohja lähteä mukaan kansallismieliseen toimintaan. Saat uuden mielenkiintoisen ja hyödyllisen harrastuksen sekä paljon uusia kavereita. Tämä on oiva tapa verkostoitua samanhenkisten ihmisten ja ryhmien kanssa.

Kansallismielistä aatetta pidetään edelleen hieman negatiivisena asiana valtamediassa ja vasemmistolaisten poliitikkojen puheissa. Sen ei tule antaa vaikuttaa omaan toimintaan, vaan pitää toimia sen mukaan minkä itse kokee oikeaksi ja oikeudenmukaiseksi. Me emme ole rasisteja, uusnatseja tai rikollisia. Me olemme isänmaallisia, tavallisia ihmisiä jotka haluavat tehdä jotain konkreettista maansa eteen.

Jäseneksi tai kannattaja (AC) jäseneksi voit hakea oheisella sähköisellä lomakkeella. Hakemisprosessi on seuraavanlainen:

Täytä hakemus, jonka jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja keskustellaan siitä sovitko mukaan. Hyväksytty hakija haastatellaan kasvotusten ja henkilöllisyyys tarkastetaan. Kun sinut on hyväksytty AC jäseneksi, sinun tulee suorittaa jäsenmaksu joka on 20€ / vuosi (lisäksi järjestötunnukset maksavat muutaman kympin). Yhteydenpito tapahtuu pääosin älypuhelimen/tietokoneen avulla Telegram sovelluksessa.

Kannattajajäseniltä edellytetään:

  • Täysi-ikäisyys (18v)
  • Riittävä fyysinen kunto, jotta pystyy osallistumaan toimintaan.
  • Normaali maalaisjärkisyys. Ei huume / alkoholi ongelmia
  • AC jäsenet saavat osallistua toimintaamme mahdollisuuksiensa mukaan, kuitenkaan emme kaipaa pelkkiä nettisotureita vaan odotamme myös AC jäseniltä tiettyä aktiivisuutta toiminnassa

 

Hakemukseen pääset painamalla tästä