Nouse Suomi mielenosoitus, Hki 25.9.21

 

 

Rakkaat kantasuomalaiset!
Och samma på svenska!

Monikulttuurisuutta on taas ajettu Suomeen kuin käärmettä pyssyyn!

Suurta määrää afgaaneja ei Suomeen saatukaan, ja Ylekin jo myöntää että Afganistanissa on ihan turvallista asua nyt, kun miehitysjoukot ovat poistuneet.

Meille kuitenkin tyrkytetään suurimittaista maahanmuuttoa, kuin koronapiikkiä käteen:
Väkisin!

Uutena eli vanhana aseena on alettu niin sanotussa vastuullisessa mediassa taas käyttää “työvoimapula” argumenttia.
Kuitenkin keskustelussa jo yleensä toisessa tai kolmannessa lauseessa palataan turvapaikanhakijoiden ja kiintiöpakolaisten työllistämiseen, oikeiden työperäisten maahanmuuttajien sijaan.
Suomessa ei kuitenkaan mitään työvoimapulaa ole, on vain pula tuottavista töistä, joita työntekijän on kannattava tehdä.

Laajamittaista maahanmuuttoa ei siis voi perustella työperäisellä maahanmuutolla, eikä turvapaikanhakijoilla, joista suurin osa ei edes saa oleskelulupaa maahanmuuttovirastolta valheellisten hakuperusteiden vuoksi.
Monikulttuuriset maat kuten USA, saattavat ajoittain olla taloudellisesti menestyneitä, mutta yhteiskunnallisesti ne ovat erittäin väkivaltaisia ja epävakaita maita.
Monikulttuurisuuden saa toimimaan vain tiukalla lainsäädännöllä ja poliisivalvonnalla.
Tätä ei länsimaiseen vapauteen ja demokratiaan tottunut Suomen kansa halua tai tarvitse.

Koko nykyinen väestönvaihtopolitiikka on siis tuhoon tuomittu ajatus niin moraalisesti,eettisestikin kuin taloudellisestikin.

Suomessa ei edes ole riittävästi poliisivoimia, pitämään yllä järjestystä tilanteessa, jossa maassa asuvat eri ryhmät noudattava erilaisia sääntöjä ja tapoja.
Jokainen ymmärtää, ettei sellainen toimi, varsinkin kun poliisien määrää ollaan taas vähentämässä.


Me, Soldiers of Odin, olemme pitämässä suomalaisen tilan turvallisena suomalaisille, silloin kun viranomaiset eivät siihen enää kykene tai eivät sitä halua tehdä.


Suomi on hyvä maa, se ei muutu paremmaksi muuttamalla se Ruotsin kaltaiseksi monikulttuurihelvetiksi, joka islamisoituu kovaa vauhtia.
Viime aikojen isis-lippujen liehuttelut, lukuisat maahanmuuttajien aiheuttamat joukkotappelut ja uhkaava jengien nouseminen, kertovat karua kieltä siitä millä tiellä ollaan.

On aika meidän kansallismielisten toimia yhdessä, tehokkaasti ja päättäväisesti!
Etsi lähimmät samoin ajattelevat ystäväsi, ja liittykää toimintaan mukaan!
Yhdessä saamme muutoksen aikaan, ja suomi-laivan suunnan käännettyä.