Suomalainen isänmaallinen mies on kuolemassa Thaimaassa, eikä suurlähetystö auta!

ISIS – morsiamia ollaan kyllä innolla kotiuttamassa, vaikka ovat olleet tukemassa ja osallisena terrorismiin, mutta kun suomalainen mies on pulassa niin levitellään käsiä.


Mies on kuolemassa Thaimaassa, koska vakuutus ei tässä vaiheessa korvaa hänen kuljettamistaan Suomeen, eikä paikallinen sairaanhoito kykene hoitamaan häntä. Mies on kuoleman kielissä.


Ystäväni on vaimonsa kanssa lähtenyt Thaimaaseen maaliskuun lopussa. Hän on nyt huonossa kunnossa ja hoidossa paikallisessa pienessä valtion sairaalassa (Roi-Et).
Vaimo ei puhu suomea ja englantiakin niin huonosti, että ei pysty kommunikoimaan kunnolla. Vaimo on kykenemätön hoitamaan tilannetta. Ystävääni puri skorpioni ja sen jälkeen hän ollut sekaisin. Pelkään, että hän kuolee sinne, jos ei saa apuja. Maksa oli todennäköisesti jo alunperinkin heikossa hapessa. [Myrkytys aiheutti maksatulehduksen, kirj.huom.]
Somea on käytetty (Facebook/Thaimaan suomalaiset/yms). Sitä kautta on saatu apuja paikallisilta suomalaisilta. Pyyteettömästi he ovat asiaa hoitaneet, suuri kiitos heille.
Suurlähetystö ei voi tehdä mitään, kun ei ole matkavakuutusnumeroa. Bangkokin lähetystön yhteyshenkilö on toiminut todella hyvin omaisten suuntaan, mutta lähetystön henkilökunta on kuitenkin ”kädetön” hoitamaan tilannetta.
Kaveri on Thaimaassa, kylässä nimeltä Roi-Et, valtion sairaalassa, johon vaimo hänet kuljetti. Hoito siellä on thaimaalaista. Hän kuolee käsiin, jos ei saa apuja, myös vaimon epilepsia- ja muut lääkkeet ovat lopussa, minkä vuoksi myös vaimo on sekava ja sairas. Vaimolla on kaksoiskansalaisuus.
Suurlähetystö ei auta. Minkä vitun takia sitten on olemassa suurlähetystö, jos ei se auta oman maan kansalaisia? Onko niiden tehtävä ainoastaan ”edustaa kiiltonahkakengissä veronmaksajien rahoilla”?
Tänne kyllä lennätetään ulkomaalaisia elintasoloisia suorilla charter-lennoilla laukut kantaen ja sen jälkeen vielä lomalle perheineen entiseen kotimaahansa valtion piikkiin.
VITTU ETTÄ VITUTTAA.
Suomalaista sotilasta ei saada Suomeen, edes kuolemaan. Venäläisetkin hakevat porukkansa pois jos tarvis, ihan lennättämällä, mutta Suomi ei. Hurraa, saatana.
Sotilaalla on kaksi alaikäistä lasta, ja hän toimii myös vaikeasti sairaan vaimonsa omaishoitajana. Nyt tapetaan neljä yhdellä iskulla