Turha, turhempi, BLM-Suomi


25. Toukokuuta 2020, George Floyd kuolee omien ja poliisin tekemien virheiden seurauksena.

Alkaa maailmanlaajuinen käsittämätön tapahtumasarja, jota ei voi pitää muuta kuin orkestroituna hyökkäyksenä länsimaista yhteiskuntajärjestystä vastaan.
“Tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden” nimissä alkavat valtavat protestit, mellakat, patsaiden kaadot ja muu väkivalta.

Vanha ystävämme Antifa astui ulos kadulle voimalla, ja kaikista koronarajoituksista piittaamatta heidän “mustien jaos” BLM järjestää mielenosoituksia ja tapahtumia ympäri maailmaa.
Osa tapahtumista muuttuu Antifan agendan mukaisesti väkivallaksi.

Aitoon kulttuurimarxistiseen tyyliin, mukaan otetaan väkivalta, ryöstely, patsaiden kaatelu ja muu vallitsevan yhteiskunnan rakenteiden tuhoaminen: Kaikki suoraan Antifan käsikirjasta.
Yhdysvaltain Seatlessa, julistetaan jopa oma autonominen alue, jota ainakaan vielä ei ole viranomaisten toimesta lakkaudettu.

Kaikkein käsittämättömintä on, että Suomessakin löytyy hyväntahtoisia hölmöjä, jotka auliisti antautuvat Antifan hyödyllisiksi idiooteiksi järjestäessään ja osallistuessaan BLM – tapahtumiin täällä.

Poliisiväkivalta on toki ongelma Suomessakin, kuten moni kansallismieliseen toimintaan osallistunut on saanut kokea.
Mutta on pakko kysyä, onko BLM / Antifa – toimintaan osallistuminen todellakin tärkeää?
Koronakriisin keskellä kamppailevassa maassa on kymmeniä tuhansia syrjäytyneitä nuoria, yksinäisiä ja heikkokuntoisia vanhuksia, ja hallitus joka aikoo ajaa meidät lopulliseen velkavankeuteen EU:n yhteisveloilla ja samalla EU-liittovaltioon.

Tämänkö ihmiset, joilla olisi resursseja tehdä paljonkin oman maansa hyväksi, kokevat tärkeäksi?

Polvistutte mustien mellakoitsijoiden vuoksi, mutta omalle maalle ei aikaa tuhlata.