Vihreä unelma – Kansallinen turvallisuusriski?

Mikä siinä on, että Vihreät onnistuvat omalla aatteellaan lähinnä lisäämään vastakkainasettelua ja riitaa eri ryhmien välillä?

Tätä Vihreää unelmaa he ovat ahkerasti toteuttaneet mm. tyrimällä Suomen etuja maailmalla, mikä voi heikentää suomalaisen yhteiskunnan turvallisuutta.
Kreikka esimerkiksi sai hepulit, kun sisäministeri Ohisalo taannoin talvella rupesi syyttelemään Kreikkaa jostain pykälien noudattamatta jättämisestä, kun Turkki rupesi kuskaamaan elintasosurffareita maastaan kohti Kreikan ja EU:n rajaa.

Kreikka alkoi heti mallikkaasti puolustamaan maataan luvattomalta maahantunkeutumiselta ja tämä ei sitten millään meinannut sopia Ohisalolle, kun piti oikein julkisesti käydä arvostelemaan toisen suvereenin valtion tekemisiä.

Nyt on Vihreiden riveistä “kunnostautunut” vuorostaan ulkoministeri Haavisto aiheuttamaan mahdollisesti lisää ongelmia Suomen kansalle.
Vaikuttaa vahvasti siltä, että Haaviston vahtivuorolla olisi Suomen ulkoministeriö saattanut puuttua oikeuden toteutumiseen Syyriassa ja Kurdialueilla.
Heillä on Al Holin internointileirillä odottamassa tutkintavankeudessa huomattava joukko sotarikoksiin mahdollisesti syyllistyneitä epäiltyjä.
Nämä pitää kaikki tutkia ja tarvittaessa tuomita, jotta Syyrian ja Kurdien itsehallintoalueen sodasta selvinneet ihmiset saavat oikeutta. Jos tätä ei tehdä on riskinä olemassa, että alkavat hakea kärsimyksilleen vaarallista omankädenoikeutta.

Heillä on siis sekä oikeus ja aikomus ruveta selvittämään ja tuomitsemaan kaikkien Al Holin internointileirillä tutkintavankeina olevien mahdollisten ISIS-terroristien syyllisyys rikoksiin ihmisyyttä vastaan, koska ruumiita on ISIS:in jäljiltä kasaantunut alueella käydyn terroristisodan aikana vaikka kuinka paljon.
Jesidien tapahtuneesta kansanmurhastakin puhutaan.
Kaikesta tästä huolimatta näyttää siltä, että Suomen ulkoministeriöstä on mahdollisesti tuettu kolmen potentiaalisen naispuolisen terroristin pakomatkaa vankileiriltä Turkin kautta Suomeen karkuun tutkintaa ja mahdollisia oikeustoimia. Tämä on vissiin sitä Vihreiden todellista näkemystä ihmisarvosta ja yhdenvertaisuudesta, kun ei ole edes Jesidien kohtalo kirvoittanut isommin sympatian sanoja heidän suusta.

Samalla Suomi saattoi jälleen puuttua Vihreiden toimesta suvereenin maan oikeuksiin päättää itse asioista. Alkaakin vahvasti näyttämään siltä, että mikäli Suomen rajalle joskus ilmestyy vihainen armeija aseineen saamme todennäköisesti “kiittää” Vihreitä siitäkin.

Julkisuudessa Vihreät ovat usein erittäin huolissaan vastakkainasettelun kasvusta Suomessa. Pelkäävät milloin katurauhan rikkoutumisen ja ties minkä puolesta.

Kun kansallismielinen yrittää lähestyä Vihreää yksilöä kyselläkseen vähän, että miksi kannattavat niin kansanvastaista agendaa, niin usein joko juoksevat karkuun tai eivät muuten vaan suostu edes kuuntelemaan. Tyyli on ollut, että sulkevat eri mieltä olevat ulkopuolelle ja käpertyvät omaan kuplassa, että ei vahingossakaan tarvitsisi vastata mihinkään esitettyihin kysymyksiin. Tämä ulos sulkemisen ja vaikenemisen muuri on omiaan lisäämään vastakkainasettelua, joka taas lisää riskiä yhteiskuntarauhan järkkymiselle.

Suomen itsenäistymisen alkutaipaleella käyty verinen veljessota sai alkunsa poliittisesta vastakkainasettelusta valkoisten ja punaisten välillä.

Nyt meillä istuu sisäministerinä Vihreä ministeri, joka tuo vahvasti oman puolueensa agendaa esiin joka käänteessä. Myös hänen tiedetään yleisesti vältelleen keskusteluyhteyttä kansallismielisiin. Ohisalo on siis omilla toimillaan edistänyt ja ylläpitänyt vastakkainasettelua maassamme. Hän toimii nykyisin kaiken lisäksi poliisiministerinä, jonka tehtäviin nimenomaan kuuluu yhteiskuntarauhasta huolehtiminen. On jo jonkin aikaa haiskahtanut vahvasti sille, että meillä sisäministerin pestiä hoitaakin tällä kertaa henkilö, jonka omat poliittiset toimet Vihreän agendan edistämiseen voivat pahimmillaan johtaa yhteiskuntarauhan murenemiseen.

Saammeko tulevaisuudessa “kiittää” Vihreitä myös seuraavasta mahdollisesta veljessodasta?