Associates

Associate jäsenet (AC-jäsenet jatkossa) ovat yhdistyksemme jäseniä, joita ei velvoiteta samanlaiseen aktvisuus tasoon kuin varsinaisia katupartiojäseniä.

AC-jäsenyys sopii kiireellisille ihmisille, joilla ei ole aikaa osallistua katupartio yms. toimintaan joka viikko tai ihmisille joiden paikkakunnalla ei ole S.O.O. järjestön jaosta.

Jos olet kansallismielinen ihminen ja haluat liittyä kansallismieliseen kansalaisjärjestöön, joka tekee asioita fyysisesti eikä ole pelkkää netissä uhoamista, niin tämä on sinulle sopiva menetelmä toteuttaa kansallismielisyys aatettasi.

Jos sinulla on kansallismielisiä kavereita, voit perustaa Soldiers of Odin Associates ryhmän paikkakunnallesi. Voit myös tulla mukaan toimintaan yksinäisenä sutena.

S.O.O on erinomainen pohja lähteä kansallismieliseen toimintaan mukaan. Saat uuden mielenkiintoisen, hyödyllisen harrastuksen sekä ison kasan uusia kavereita. Tämä on oiva tapa verkostoitua muiden kansallismielisien ihmisten ja ryhmien kanssa.

Kansallismielisyys aatetta pidetään edelleen hieman rasistisena ja negatiivisine asiana mediassa ja muun liberaali porukan mielessä. Sen ei saa antaa vaikuttaa omaan tekemiseen, vaan pitää rohkeasti tehdä sitä minkä oikeaksi ja oikeudenmukaiseksi kokee.

Jäseneksi tai AC-jäseneksi voit hakea oheisella sähköisellä lomakkeella. Hakemis prosessi on seuraavanlainen:

Täytä hakemus
Sinulle ilmoitetaan hyväksyttiinkö hakemus vaiko ei.
Hyväksytty hakija haastatellaan kasvotusten ja henkkarit tarkastetaan. (sovitaan erikseen aika ja paikka)
Haastattelun läpäissyt henkilö hyväksytään jäseneksi.
Jäsenyyden vuosimaksu 20€
Järjestötunnukset maksaa noin 50€
Maksun jälkeen olet järjestömme jäsen ja sinulle toimitetaan merkit, ohjeet ja järjestön säännöt kirjekuoressa.
Yhteyden pito tapahtuu älypuhelimen/tietokoneen avulla. Toivottavaa on, että jäsenet osaisi käyttää sähköisiä viestimiä.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä. Tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Jäseniltä vaadittavat asiat:

– Täysi-ikäisyys (18v)
– Riittävä fyysinen kunto, jotta pystyy osallistumaan toimintaan.
– Normaali maalaisjärkisyys.
– Ei huume / alkoholi ongelmaisia ihmisiä.
– Luotettavuus.

Hakemukseen pääset painamalla tästä.